De eerste competitiewedstrijd is gewonnen!
07-09-2015   14:47

Fullspeed 5 - Kwik 4

Het is zover de competitie gaat beginnen voor Full Speed 5. Zondag 6 september om 2 uur Thuis tegen Kwik 4.

De wedstrijd kwam wat moeilijk op gang, beide partijen waren slordig en speelden zwak. Maar na een kwartiertje pakte Full Speed het een beetje op en kwamen er wat kansen, die helaas niet benut werden. Maar in de 30ste minuut is het dan toch raak, na een snelle combinatie op het middenveld wordt Falhaber diep gestuurd die de bal klaar legt op de 5 meter en Kevin Boer opent de score. 1-0

Kwik laat heel weinig zien en speelt dramatisch waardoor Full Speed ruimte krijgt en steeds meer kansen krijgt. Na de 1-0 gebeurt er niet veel meer, het is tijd voor thee.

In de 2e helft start Full Speed wel sterk en krijgt al snel een paar kansen die wederom niet benut worden.

Maar dan na 20 minuten komt dan toch de 2-0, Falhaber krijgt de bal in zijn voeten, maakt een actie en steekt de bal diep op Rick die scherp is en de bal met een lobje over de keeper krijgt. Er wordt slordig gespeeld door Full Speed maar het creëert wel kansen die later wel benut worden. Jordie maakt er 3-0 van door een corner er direct in de schieten. En na slecht uitverdedigen van Kwik komt de bal bij Sander in de voeten die een voorzet geeft en Rick de bal hard en geplaatst binnen kopt.

Dan is Kwik helemaal op en maakt Full Speed er nog 5-0 van, Falhaber krijgt weer de bal diep en kapt zijn tegenstander uit, hij legt de bal breed op Rick die is meegelopen en hij schiet heel beheerst de bal in het goal.

De kop is eraf en de eerste 3 punten zijn binnen. Een goede start van de competitie.

Daan Volders

De beker zit er op voor Full Speed 5
02-09-2015   19:27

Delft 3 - Full Speed 5

Na een verloren wedstrijd en een gelijkspel moesten we nu aantreden tegen Delft om onze laatste bekerwedstrijd te spelen. Het weer was goed, beetje te warm en het veld (gras) lag er goed bij. Na tien minuten spelen en drie grote kansen verder voor Delft ging het toch lopen bij Full Speed. na een tweetal goede kansen voor Full Speed kwam er een lange pass op Fall die zijn man uitspeelde en een goede voorzet op Daan gaf die deze mooi afronde met z'n linkerbeen 0-1 Full Speed.

Delft bleef aanvallen en dat werd beloond met een goal voor Delft 1-1. in de 45e minuut werd er nog een aanval door Full Speed opgezet via Daan die een, twee of drie man voorbij ging totdat hij eindelijk besloot om te schieten 1-2.

Tweede helft de wissel, Meijer eruit Siepman erin. Delft ging volop in de aanval waardoor Full Speed na een kwartier 3-2 achterstond. Delft voetbalde 'iets' slimmer en feller Full Speed kreeg nog aardige kansen maar die gingen er niet in en Delft kreeg nog meer kansen op de paal. veel reddingen door onze keeper maar uiteindelijk ook een paar doelpunten tegen 4-2, 5-2 en eindstand 6-2.

De bekercompetitie was een goed leermomentje en nu op naar de 3e klas competitie.

Dennis Meijer

Wederom een 2e klasser als tegenstander in de beker
02-09-2015   19:24

Full Speed 5 - Den Hoorn 3

Na het verlies van vorige week tegen TOGB stond vandaag de volgende bekerwedstrijd op het programma. Den Hoorn was de tegenstander, wederom een ploeg die in de tweede klasse uitkomt. Grote afwezige van vandaag was onze hoofdtrainer Paul. Zijn taken werden met alle plezier waargenomen door Ger Meijer. Na een goede peptalk van Koning kon de 1e helft beginnen.

1e helft

De wedstrijd begon stroef en Den Hoorn had de overhand. Dit resulteerde in niet meer dan een aantal schoten van afstand. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg ook Full Speed kansen. Helaas konden we de soms prachtige counters niet uitspelen en eindigde de 1e helft in 0-0. Hoogtepunt van de 1e helft was uiteraard de prachtige sliding van Dennis S bij de achterlijn. Helaas kon hij de bal net niet binnenhouden.

2e helft

Tijdens de rust werden er twee wissels toegepast. Sander verving Boer en Laurens kwam erin voor Dennis S. In de tweede helft begonnen we goed waarbij de lat werd geraakt door Jordie. Den Hoorn kwam er bijna niet uit maar helaas kon de sterke spits van Den Hoorn voor de 1-0 aantekenen. Na deze 1-0 kregen we een aantal kansen en onze spits Stix scoorde na eerder een grote kans gemist te hebben de verdiende 1-1. Hierna kregen we weer een aantal kansen, maar het was wederom Den Hoorn die scoorde 2-1. Na een mooie aanval in de laatste 5 minuten van de wedstrijd kwam een mooie voorzet van Falhaber terecht bij Jordie die voor de 2-2 zorgde. Dit was tevens de eindstand en Ger Meijer was trots op dit resultaat. Aankomende zondag spelen we weer een bekerwedstrijd, dit maal tegen Delft.